Parrot Project

Cooking challenge NATIN

Onze aanpak

Aanpak

De cooking challange is geregisseerd door Sharel Kromo. Zij verteld over haar obstakels en lachmomenten gedurende het opnemen van de cooking challenge.

‘’Ik heb de concepten uitgeschreven en besproken met de groep. Om het gerecht te maken heb ik eerst een YouTube turtorial gekeken. Hierdoor heb ik een beter idee gekregen van het recept, en kon ik de ingrediënten beter vinden. Ook heb ik de set geanalyseerd en heb ik een lijst gemaakt wat voor apparatuur we nodig hadden. Daarna heb ik de decoratie uitgezocht, de plattegrond getekend en de taakverdeling gemaakt. Zo was iedereen op de hoogte wat zijn doel was voor het project.

Filmen

Voor het filmen was het proces niet heel soepel verlopen. Zo hebben we twee keer moeten filmen. Dit kwam omdat ik niet tevreden was over de eerste video doordat het eindresultaat er niet mooi uitzag. De mensen die in de video zaten wisten niet zo goed wat ze moesten doen waardoor het er niet goed uitzag. De tweede keer ging gelukkig wel goed. 

Koken

Het koken zelf was niet heel goed gegaan. Er waren een paar stappen overgeslagen waardoor er geïmproviseerd moest worden. Hierdoor kwamen er geen goede resultaten uit. De hollandaise saus smaakte naar rauwe ei, maar de ham was wel lekker. Het gerecht zelf proefde niet zoals wij gewend zijn. Maar het was wel heel leuk om een typisch Nederlands gerecht te maken. Ook hebben we erg gelachen tijdens het filmen.’’

” het was een heel avontuur”