Dag 6: De laatste dag! (GLR)

Vandaag is de laatste dag en dat betekent dat de studenten vandaag met het eindproduct moeten komen! In de ochtend werden de laatste puntjes op de i gezet en werden de presentaties gemaakt over de samenwerking. Al met al zijn de studenten en docenten tevreden over het eindresultaat. Het was een ontzettend gave ervaring en we hebben door middel van samenwerking een supergave website neergezet! De afsluiting van de week moet natuurlijk feestelijk worden afgesloten! Daarom gingen de studenten van het Natin en het GLR naar het appartement om te genieten van eten en gezellig met iedereen zwemmen! De week is erg snel gegaan maar het is super goed gegaan, naast dat we een super website hebben gemaakt hebben we ook een onvergetelijke ervaring meegemaakt! 

 

-Team Redactie

Dag 6 (NATIN)

Op dag 6 moest alles afgerond en ingeleverd worden. Het productieteam leverde hun videoproducties in en het website team ging hard aan de slag om alle materiaal op de website te plaatsen. Het was iets rustiger voor de overige teams, omdat zij al aan hun deel hadden voldaan.

 Voor herinneringen werd er een groepsfoto gemaakt met daarop alle begeleiders en studenten van GLR en het NATIN.

Om half 11 mocht elk team voor de klas staan om hun PARROT-ervaring te delen. Ook werd er om half 2 een afterparty georganiseerd om deze samenwerking lekker buiten de school af te ronden.

 

-Team Redactie