Dag 5: De laatste loodjes (GLR)

Vandaag waren de laatste loodjes voor het project. De studenten maakten de laatste content en er werd nog een interview afgenomen met de studenten over de samenwerking. De ochtend verliep soepel. In de middag gingen de studenten van het GLR terug naar het appartement en werd er vooral uitgerust. Want hoe leuk het project ook is, kost het de studenten wel veel energie en is af en toe een middagje chillen helemaal niet erg. Jet is samen met Laura nog naar twee kindertehuizen geweest om donaties te brengen. Het was erg indrukwekkend om te zien. Je weet hoe het eraan toe gaat, maar het heeft veel impact om in het echt te zien. Je waardeert opeens nog meer dat je bijvoorbeeld een eigen huis hebt en dat je kunt studeren en werken. Na een middagje heerlijk te hebben uitgerust, was het tijd voor eten. De studenten hebben genoten van roti en zijn toen vroeg naar bed gegaan. Behalve Jet en Dana, zij hebben tot middernacht samen met Reyndert de laatste video ge-edit. 

 

-Team Redactie

Dag 5 (NATIN)

Het laat filmen op dag 4 heeft ervoor gezorgd dat de editors in tijdnood kwamen. De Natinstudenten (Xenine, Jean-Clyde, Jesse, Rovalique) waren tot laat bezig met het monteren van het nieuw beeldmatriaal. Omdat het zoveel tijd in beslag nam, besloten ze bijeen te komen bij Xenine thuis, zodat het montageproces iets sneller verliep. Ondanks dat, heeft het monteren heel wat tijd gekost en kwamen de studenten met een gebrek aan slaap naar school. Ruwe start maar we bleven doorbijten. Op school werkte de productie verder aan de videoproducties van Xennely, Jamairo, en mevrouw Anush.  

 

-Team Redactie