Dag 4: Interview filmen! (GLR)

Van al de vier dagen was het vandaag super stressvol voor de GLR en Natin studenten. Het interview met dichter Zulile Blinker stond op de planning. Hiervoor waren veel voorbereidingen nodig. De locatie werd vanwege omstandigheden op het laatste moment gewijzigd en Zulile kwam later. Dit leverde wel wat stress op voor de studenten.Het interview werd afgenomen bij een voetbalveldje, het was erg warm dus het was flink zweten. Het interview verder verliep goed en de beelden zijn passend en mooi geworden. Na de stressvolle en vooral warme dag waren de studenten erg hongerig, dus tijd voor fast food!

Om de afgesproken deadline toch te mogen halen hebben de Natin studenten besloten in de middag door te werken en hebben het interview van Xennely Sohadi mogen afnemen in de palmentuin. De studenten hebben daarna de hele avond aan de edit gewerkt zodat het tijdig wordt opgeleverd.

 

-Team Redactie

Dag 4 (NATIN)

Van alle dagen was dag 4 echt een stressvolle dag voor de GLR en Natin studenten, omdat we op deze dag een interview hadden staan op het rooster en een paar uren voor dat we zouden gaan interviewen veranderde de locatie en moesten ze weer opnieuw naar een locatie opzoek gaan dichtbij school. Onze gast kwam laat waardoor alles niet meer op schema liep, maar natuurlijk horen zulke dingen erbij. Dit noemt men leermomenten.

 

 Maar daarnaast moest  er nog een interview opnieuw gedaan worden (interview van Xennely Sohadi) waar er een miscommunicatie was tussen GLR en Natin studenten of het interview nog door zou gaan of niet, want het moest echt op dag 4 gebeuren. Uiteindelijk hebben de Natinstudenten het ’s middags opgepakt, zodat ze de volgende dag weer samen konden werken aan deze Parrot opdracht. Na school is een groepje aan de slag gegaan te palmentuin. 

-Team Redactie