Dag 3: Veder met het project en Het Jeugdjournaal bezoeken! (GLR)

Na de eerste dag was het voor zowel de studenten als de docenten duidelijk wat er gedaan moest worden en konden de leerlingen direct aan de slag. Door middel van samenwerking met de verschillende teams, hadden de studenten een artiest kunnen vinden die we mochten interviewen. Voor de voorbereidingen van de video opname is het team gelijk aan de slag om een aantal locaties te bezichtigen, waaronder Waterkant, Jacana en Anton Drachtenweg. Het was een super hectische dag geweest,vooral voor het management team om een geschikt moment in te plannen voor de video opname.

In de middag bezochten de studenten van het GLR het Surinaamse jeugdjournaal, waar de studenten veel van hebben opgestoken en daarnaast was het een erg interessant verhaal. In de avond hebben de studenten van het GLR nog even geshopt en hebben een super mooi matching pakje gekocht. Ook hadden de studenten een goed idee: een grap uithalen met de docenten door een rubberen slang in het appartement te leggen. De docenten schrokken niet van de neppe slang, want er lag ineens een echte slang!

 

-Team Redactie

Dag 3 (NATIN)

Na de eerste dag was het voor zowel de studenten als de docenten duidelijk wat er gedaan moest worden en konden de leerlingen direct aan de slag. Door middel van samenwerking met de verschillende teams, hadden de studenten een interview geregeld voor op de website. Nadat ze wisten wie onze gast zou zijn, konden ze gelijk aan de slag om een aantal locaties te bezichtigen, waaronder Waterkant, Jacana en Antondrachtenweg.  

-Team Redactie