Dag 2: Starten met het project en Chetskeys! (GLR)

Dag 2 (NATIN)

Op maandag was het vroeg beginnen voor de studenten en was het tijd om aan de slag te gaan voor het project.Voor de studenten van het GLR was het een hele ervaring om een Surinaamse school te zien en voor sommigen van de Natin-studenten was het een uitdaging, omdat de meeste Audiovisuele Productie op het Natin-MBO studeren en er ICT gerelateerde taken waren vereist voor het project. Maar gelukkig waren er 2 ICT studenten die het hebben opgepakt en de anderen geïnstrueerd. De dag werd geopend door de directeur van het Natin meneer Otniel douglas en docenten van het GLR en het Natin . Verder werd er een presentatie gehouden door docent Reyndert en Laura waarbij studenten opdracht kregen om invalshoeken en interview vragen op te stellen die in teamverband gedaan moesten worden. Na een pauze was het tijd voor feedback van de portretten die de studenten hadden gemaakt. Aan het eind van de dag was er een juiste taakverdeling en de studenten gingen aan de slag.

In de middag mochten de studenten van het GLR een bezoek brengen aan een mediabedrijf, Chetskeys. Ook kregen de studenten een rondleiding.
In de avond hebben de studenten van het GLR genoten van chinees eten en heeft de student van het Natin, Nathan, de Hollanders een tour gegeven met de auto. De studenten hebben flink vals gezongen en mochten drummen in de kerk van Nathan.

-Team Redactie