Dag 1: Op bezoek bij peperpot (GLR)

Nadat de GLR studenten uitgerust waren van een lange reis dag, was het tijd om kennis te maken met de studenten van het Natin. Voor de GLR studenten was het erg wennen aan het warme weer en was het heel gek om in december korte kleding te dragen.  

De kennismaking vond plaats in het natuurpark ‘Peperpot’. Hier maakten de studenten kennis met hun teams.  De studenten werden namelijk in teamverband in het bos gestuurd om twee opdrachten uit te voeren waaronder het spotten van reptielen of zoogdieren en in teamverband een video maken waar ze zichzelf voorstellen. De studenten vonden het super leuk en natuurlijk hadden de Natin studenten de GLR studenten een paar Surinaamse woorden geleerd. De studenten en docenten leerden elkaar beter kennen en zagen daarnaast ook nog iets van de Surinaamse natuur.  

-Team Redactie

Dag 1 (NATIN)

Dag 1 hebben de Natin studenten kennis mogen maken met de GLR studenten en hebben ze een band kunnen opbouwen met hun teamgenoten te Peperpot Suriname. De studenten werden namelijk in teamverband in het bos gestuurd om een 2 opdrachten uit te voeren waaronder het spotten van reptielen of zoogdieren en in teamverband een video maken waar ze zichzelf voorstellen. De studenten vonden het super leuk en natuurlijk hadden de Natin studenten de GLR studenten een paar Surinaamse woorden geleerd en de GLR studenten vonden het heel leuk en wilden meer woorden leren. 

 

-Team Redactie